Skriv dig på interesselisten

Del det gode liv med nye venner

Scroll

I Lyspunktet findes der fede, store 4- og 5-værelses lejligheder, hvor du kan leje et enkelt værelse og blive en del af et nyt fællesskab

Roomie match

Bliv en del af noget nyt

Med vores nye koncept Roomie Match gør vi det let for dig at bo lækkert, og blive en del af et fællesskab, uden at du skal tømme kontoen.

Lige nu søger vi roomies til en 5 værelses lejlighed.
Her kan du leje værelse 1, 2 eller 3 til en månedlig pris på 3.800,- eller værelse 4 til kun 3.350,-. Priserne er ekskl. aconto forbrug

Indflytning d. 1. Oktober eller før efter aftale.

Fristet til at starte et nyt fællesskab? Så læs med videre.

Indretning

Store, lyse værelser med god plads så alle kan indrette sig, som de vil.

Et rigtigt dejligt køkken (ikke bare et fesent tekøkken) med en stor, hyggelig fælles stue. En overdækket terrasse, som binder livet sammen med den frodige natur, der er lige i nærheden.

I Lyspunktet er der tænkt på alle detaljer helt ned til, hvor mange håndklæde hængere I skal have på toilettet, når der også engang imellem kommer gæster (i øvrigt er der toiletter nok) og så får du din egen vaske-/tørre-kombimaskine (så du ikke skal stå i kø med ejendommens øvrige beboere).

Bo sammen fra kr. 3.350 pr. person / md.

NYT OG LÆKKERT PÅ OLOF PALMES ALLÉ

Her er ikke langt til studiet, arbejdet, når byen trækker eller til fritids- og sportsaktiviteter.

Løb, gå en tur, eller luft hunden i Vestereng, der nærmest bliver din baghave i Lyspunktet. Hop på letbanen lige ved siden af, og kom hurtigt frem, eller drej ind på supercykelstien lige udenfor din dør, og nyd turen.

Er du interesseret, så send os din ansøgning til Roomie Match!

Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af dig, ønsker til roomies (pige/dreng/blandet) og ønske for indflytningstidspunkt. Send den på mail agv@vidarejendomme.dk.

Finder vi 2 eller 3 andre matches til dig, så kontakter vi dig, og inviterer dig til en fælles fremvisning, hvor du vil møde dine kommende roomies inden du skriver under på lejekontrakten.

Ønsker du, at vi kontakter dig omkring Roomie Match, så er du også velkommen til at skrive dig op herunder.

Se meget mere på www.boilyspunktet.dk